Extra hoge hangkasten 117cm
Een bijzonder front met geribbeld hout
Glaskasten
Mat anti-fingerprint
Geen verloren plintruimte
Verlichting

Dark elegance

Dat zwart veel licht in een ruimte kan brengen, bewijst deze prachtige sobere zwarte keuken maar eens te meer. In de fronten is een verrassend detail verwerkt; geribbeld hout, matzwart afgewerkt en greeploos uitgevoerd. Het geeft deze keuken haar eigen karakter en maakt een verrassend statement. De combinatie met een witte wandafwerking en neutrale vloer maken de keuken licht en ruimtelijk. De strakke lijnen van de dichte kasten lopen naadloos over in de glaskasten en de open kast. Hier vind je voldoende ruimte om je masterpieces ten toon te stellen. De gladde zwarte fronten van het royale eiland zijn afgewerkt met anti-fingerprinttechnologie; zo heb je geen zorgen over vingerafdrukken! De kasten zijn daarnaast extra ruim uitgevoerd. Maak maximaal gebruik van alle ruimte die deze keuken je biedt; zelfs de plintruimte is optimaal benut.

Andere opstellingen

Elke keukenruimte is weer anders. Een keuken ontwerpen is dan ook altijd maatwerk. Toch willen we graag ook andere opstellingen laten zien, helemaal in de stijl en sfeer van bovenstaande foto.

Rechte opstelling met eiland

Indicatie verkoopadviesprijs van deze opstelling (zonder inbouwapparatuur):

12.000

Hoek opstelling

Indicatie verkoopadviesprijs van deze opstelling (zonder inbouwapparatuur):

10.000

Mat anti-vingerprint

Door de softlack finish wordt schoonmaken een peulenschil. De anti-vingerprint eigen­schappen van deze speciale finish maken je het een stuk gemakkelijker. Ideaal, wanneer je meer van koken en genieten houdt dan van schoonmaken!

Geribbeld hout

Naast een aantal houtkleuren is het nieuwe programma Memory RI ook leverbaar in mat zwart gelakte houten uitvoering. De zwarte versie is zelfs afgewerkt met een ant-fingerprint coating: een absolute must voor de combinatie van greeploos en een donkere kleur.

Deze uitvoering kan goed gecombineerd worden met mat zwarte vlakke fronten en bij onze zwart metalen glaskasten, greeplijsten en frames.

Glaskasten

Achter de glasdeuren met 50 mm Black Inox kader en ons bijzondere Factory glas zie je nog een aantal bijzondere kenmerken.

Glaskasten geven je keuken net dat beetje extra uitstraling. We hebben een ruime keuze in glassoorten én frames. Houd je van een strakke keuken? Landelijk of juist industrieel? Met de mogelijkheden van onze glaskasten is er altijd een glaskast passend bij jouw favoriete stijl.

Deze keuken heeft glasdeuren met 50 mm Black Inox kader met Factory glas. Een bijzonder glas met een zwarte diagonale ruit.

klik hier voor meer informatie over glaskasten.

Ledverlichting

De 120 cm ledverlichting boven het kookeiland is afkomstig uit onze Emotion serie. Een groot pluspunt van onze Emotion ledverlichting is dat je zelf de sterkte en de kleur van het licht kunt bepalen. Via een normale schakelaar of dimmer, maar ook via een touch-schakelaar, een afstandsbediening of zelfs via wifi met gebruik van een app.

Kijk voor meer informatie over ledverlichting in onze keukens op deze pagina.

Meer keukens en meubelen
met het geribbeld hout