Wij hebben vele soorten in ledverlichting

Ledverlichting

Je kent ongetwijfeld de voordelen van ledlampen. Ze zijn energiezuinig en hebben een lange levensduur. Maar wat je misschien niet weet, is dat je door het gebruik van led-verlichting elke kookgelegenheid kunt transformeren in een warme en kleurrijke keuken. Het grootste voordeel van ledverlichting is dat wij het eenvoudig en op vele manieren in jouw keuken kunnen integreren, inclusief de stijlvolle donker-kleurige armaturen.

Emotion ledverlichting

Een ander groot pluspunt van onze Emotion ledverlichting is dat je zelf de sterkte en de kleur van het licht kunt bepalen. Via een normale schakelaar of dimmer, maar ook via een touch-schakelaar, een afstandsbediening of zelfs via wifi met gebruik van een app.

Vele soorten

Er zijn verschillende soorten, zoals horizontale of verticale ledverlichting, ronde of vierkante spots en geïntegreerde ledlampen in een kast met glazen legplanken. Maar ook up-en-down ledlampen die zowel het werkblad als de ruimtes in de keukenkasten verlichten of ledlampen onder het werkblad, zodat dit deel van jouw keuken wordt geaccentueerd. Kortom, wil jij je keuken echt laten stralen? Kies dan voor ledverlichting!