Luxe glaskasten in vele soorten en maten, passend in elke keukenstijl

Veel mogelijkheden voor de perfecte glaskast

Glaskasten geven je keuken net dat beetje extra uitstraling. We hebben een ruime keuze in glassoorten én frames. Houd je van een strakke keuken? Landelijk of juist industrieel? Met de mogelijkheden van onze glaskasten is er altijd een glaskast passend bij jouw favoriete stijl.

Onze glassoorten

Je kan de glassoort kiezen die het best overeenkomt met je wensen en het meest aansluit bij jouw keuken. We hebben de keuze uit Chrystal glass, Diffuse glass, Chimney glass en Factory glass. Welke vind jij het mooiste?

Kies je favoriete frame

Naast een enorme variëteit aan glasdeuren die bij onze verschillende deurvormen passen, hebben we ook een breed programma aan glasdeuren en -mogelijkheden die aansluiten bij de Industrial Frames. De kaders van de glasdeuren zijn gemaakt van aluminium. Passend bij de Industrial Frames worden ze in de kleur Inox Black geleverd. Doortype J is bovendien nog leverbaar in de kleur Inox. Doortype K heeft een kaderbreedte van 20 mm en doortype J heeft een kaderbreedte van 50 mm. En variant KS heeft een kaderbreedte van 20 mm en in voorzien van horizontale en verticale roeden.

Enkele voorbeelden van glaskasten