Glanzende knoppen en grepen
Glaskasten met ledverlichting
Beach Grey

Mooi contrast met zachtgrijs en zwart

Kies voor zachtgrijs en zwart; een perfect contrast en smaakvolle combinatie. Deze keuken is uitgevoerd in de nieuwe kleur Beach Grey en wordt gecombineerd met zwarte inbouwapparatuur en werkbladen én stijlvolle glasdeuren. Door zowel staafgrepen als knoppen toe passen als handgreep op respectievelijk lades en draaideuren, krijgt de keuken een bijzondere, ietwat Engelse, uitstraling.

Glanzende grepen en knoppen

In deze keuken zijn zowel beugelgrepen als knoppen toegepast als handgreep. De keuken krijgt hierdoor een bijzondere, ietwat Engelse, uitstraling.

Op alle korflades zijn de glanzende staafgrepen in het midden van de lade aangebracht.

Glaskasten

De glaskasten zijn afgewerkt met glasdeuren met horizontale spijlen. De legplanken in de glaskasten zijn, voor een mooi lijnenspel, precies afgestemd op de horizontale lijnen van waaruit de keuken is ontworpen. Een bijzondere keuken met finesse, stijl en klasse.

We hebben verschillende soorten glas. Zo kan je de glassoort kiezen die het best overeenkomt met je wensen en het meest aansluit bij jouw keuken. We hebben de keuze uit Chrystal glass, Diffuse glass, Chimney glass en Factory glass.

Klik hier voor meer informatie over onze glaskasten.

Meer foto’s van deze keuken