Bijpassend wandmeubel
Een bijzonder front met geribbeld hout
Matzwart front met anti-fingerprint technologie
Open kast in Just Grey
Werkblad met marmerdecor
Extra hoge kastenwand

Black meets nature

Achter deze combinatie van hout en zwart zit een zee aan mogelijkheden verborgen. Strakke lijnen, dichte kasten vol opbergruimte en een glaskast om je mooiste spullen voor het voetlicht te brengen. Het kookeiland neemt een prominente plaats in en vormt het centrale middelpunt van deze stijlvolle keuken. Het geribbelde houten front geeft een verrassend speelse touch aan de verder strakke belijning. En vingerafdrukken? Die krijgen geen kans op het matzwarte front met anti-fingerprint technologie! Aan ruimte geen gebrek in deze keuken; in de hoge gesloten kasten kun je al je keukenspulletjes kwijt. Je pronkstukken vinden hun plek in de glaskast of in de open kast in het kookeiland. Het bijpassende wandmeubel verbindt keuken en woonkamer en maakt er een prachtig geheel van. De zwarte keukenapparatuur en matzwarte kraan maken het af. Stijlvol en strak met verrassende details; deze keuken heeft het allemaal in zich!

Andere opstelling, andere prijzen

Elke keukenruimte is weer anders. Een keuken ontwerpen is dan ook altijd maatwerk. Toch willen we graag een prijsindicatie kunnen geven. We kozen daarom voor twee keukenopstellingen die we regelmatig tegenkomen, helemaal in de stijl en sfeer van bovenstaande foto. We berekenden de prijs voor de keukenmeubelen, zonder inbouwapparatuur. De prijzen van inbouwapparatuur kunnen namelijk nogal verschillen per merk. Zo heeft een basisset inbouwapparatuur een heel andere prijs dan een A-merk. Kom gerust langs voor een offerte op maat.

Rechte opstelling

Indicatie verkoopadviesprijs van deze opstelling (zonder inbouwapparatuur):

8490,-

Eiland opstelling

Indicatie verkoopadviesprijs van deze opstelling (zonder inbouwapparatuur):

15.200,-

Bijzonder front met geribbeld hout

Het verticale lijnenspel vraagt om een greeploze benadering. In deze opstelling hebben we bewust gekozen voor ‘Push to open’. Met deze geribbeld houten fronten geef je de keuken een eigenzinnig en sfeervol karakter. Het geribbeld hout is verkrijgbaar in vier houttinten (warm Old Forest Oak, lichter New Forest Oak, rookkleurig Pastel Smoke en naturel Ready to Paint) en zwart (Black).

Panelen

Zijpanelen worden geleverd met hetzelfde ‘ribbelpatroon’ als het front. Dit maakt de keuken een echt meubelstuk. Onder het verzonken werkblad en achter de fronten en panelen bevinden zich zwarte corpussen. Binnen en buiten in kleur met donkergekleurde technische delen, zoals scharnieren, laden en korven.

Veel mogelijkheden voor de perfecte glaskast

Glaskasten geven je keuken net dat beetje extra uitstraling. We hebben een ruime keuze in glassoorten én frames. Houd je van een strakke keuken? Landelijk of juist industrieel? Met de mogelijkheden van onze glaskasten is er altijd een glaskast passend bij jouw favoriete stijl.

In deze keuken zijn de drie hoge kasten met glasdeuren zijn voorzien van luxe glazen legplanken met Black Inox kader en Chimney glas.

Klik hier voor meer informatie over glaskasten.

Meer keukens en meubelen met het geribbeld hout