Timber Black
Ripasso Dark Oak
Kookplaat met geïntegreerde afzuiging

De essentie van hout

Het eiland van deze keuken is voorzien van speciale, extra diepe, eilandkasten met zowel aan de voor- als aan de achterzijde een front. Door de combinatie van donker hout (Timber Black) en een warme eikenhouttint (Ripasso Dark Oak) ontstaat een speelse en stijlvolle opstelling met een warme en stijlvolle uitstraling. De grepen in zwart zijn eenvoudig; de geribbelde structuur van de greep versterkt het effect van het front met de voelbare houtstructuur.

Ripasso Dark Oak

Ripasso Dark Oak is een heel attractief front. Ook qua prijs. Het is een kunststof variant van de geliefde Japandi-stijl.

Timber Black

Timber Black heeft naast de houtstructuur ook een plankenpatroon. Timber Black is een synchroonpore: de houtstructuur en de tekening van het hout lopen met elkaar gelijk. Wat je ziet is ook dat wat je voelt.

Geen afzuigkap

In deze keuken is er gekozen voor een downdraft kookplaat. Er is dan geen afzuigkap nodig. Ideaal voor als je geen goede plaats hebt om een afzuigkap te installeren. Of als je een afzuigkap lelijk vindt. Vooral erg mooi bij een kookeiland. Het geeft een strakke en moderne uitstraling aan de keuken, is eenvoudig schoon te maken, en effectief.

Grepen met ribbelstructuur

De onderkasten en hoge kasten zijn voorzien van een nieuwe greep met een geraffineerde ribbelstructuur. Deze greep is helemaal in lijn met de Ripasso-trend. Er is in dezelfde stijl ook een T-knop. Deze betaalbare designgrepen en -knoppen zijn leverbaar in vier verschillende gemetaliseerde kleuren: Bronze, Black, Green en Anthracite. Hier zie je de kleur Black.

Meer keukens met geribbeld hout