Tundra groen
Timber Black
Luxe grepen

Voel de natuur

De nieuwe frontkleuren Timber Black en de groentint Tundra vormen de basis van deze bijzondere keuken. Je ervaart het pure karakter van hout; de houtstructuur is niet alleen zichtbaar, maar ook voelbaar! De klepkast is uitgevoerd in de nieuwe kleur Tundra; een groentint die perfect combineert met het donkere hout. De onderkasten zijn voorzien van een robuuste, stoere greep met ribbelstructuur. Voel je één met de natuur!

Met kleuraccent in groen

De donkere kleur van deze keuken laat zich goed combineren met vele kleuren. In deze keuken kozen we voor de kleur Tundra. Door ook te kiezen voor tegels in verschillende groentinten, ontstaat een spannend, maar toch rustig beeld.

Grepen met ribbelstructuur

De onderkasten zijn voorzien van een greep met een geraffineerde ribbelstructuur. Er is in dezelfde stijl ook een T-knop. Deze betaalbare designgrepen en -knoppen zijn leverbaar in vier verschillende gemetaliseerde kleuren: Bronze, Black, Green en Anthracite.

Kasten in kleur

Geen zin in een saaie binnenkant van je keukenkast? Dat hoeft ook helemaal niet! Met meer dan 20 kleuren vind je altijd een mooie kast die perfect bij jouw keuken past. Je kijkt er tenslotte dagelijks naar!

En wil je nog meer keuze? We leveren óók de legplanken én de achterzijde van de keukenkasten in vele kleuren. Mix & mach je favoriete samenstelling.

In deze keuken kozen we voor kasten in de kleur Timber Black. Een zwarte kleur met houtstructuur die je niet alleen ziet, maar ook voelt!