Wall Solutions
Wall Solutions met ledverlichting
Warme kleur Beige Arizona, ook voor het werkblad!

Italiaanse klasse

Bellissima! Deze prachtige keuken in de zachte off-white kleur Beige Arizona combineert perfect met de Wall Solutions in de kleur Italian Walnut. Handige opbergmogelijkheden verpakt in een strakke wand; slim en met een fantastische uitstraling. Door het werkblad uit te voeren in dezelfde off-white tint, creëer je die stijlvolle Italiaanse design uitstraling. De verfijnde belijning en de greeploze uitvoering doen de rest.

Verfijnde belijning

De verfijnde belijning en de greeploze uitvoering maken deze keuken tot een rustige, stijlvolle ruimte waar het heerlijk koken en genieten is. Extra rust creëer je door hoge kasten met fronten uit één stuk. Wij kunnen dit aanbieden tot een totale hoogte van maar liefst 247 cm.

Italian Walnut

Italian Walnut is een warme en uitnodigende houtkleur die doet denken aan de zonovergoten landschappen van Italië. Met zijn rijke tinten van diepbruin en subtiele rode ondertonen straalt het een tijdloze elegantie uit. Deze warme houtkleur roept een gevoel van gezelligheid en comfort op, waardoor ede keuken een sfeer van rust en warmte krijgt.

Wall Solutions

Wall Solutions is het populaire systeem van achterwanden met functionele accessoires. In deze keuken in de warme kleur Italian Walnut. Nog meer sfeer? In het zwarte profiel kan ook een verlichtingsprofiel geïntegreerd worden. Omdat de verlichting zowel dimbaar is als een regelbare kleurtemperatuur heeft, kan de verlichting gebruikt worden als sfeerverlichting en als ondersteunende werkbladverlichting.