Hoge kasten voor voldoende opbergruimte
Voorzien van wasmanden en afvalemmers
Ergonomische werkhoogte

Wassen, drogen en strijken worden bijna een feestje!

De Laundry-opstellingen zijn zo ontworpen dat de wasmachine en wasdroger op ergonomische hoogte geplaatst worden. Dat maakt het vullen en leeghalen van je machine een stuk prettiger. Handige lades onder de machines benutten alle opbergruimte. De hoge kasten rondom de apparatuur bieden een zee aan ruimte en kunnen voorzien worden van wasmanden, afvalemmers en een plek om je strijkplank en strijkijzer handig op te bergen.

Wasmanden

Er zijn hoge kasten leverbaar waar zich achter een uittrekbaar front een uitneembare wasmand bevindt. Het bovenste gedeelte van de kast biedt ruimte aan bijvoorbeeld wasmiddelen of schoonmaakgerei.

Werk je liever met losse wasmanden, dan kun je deze voor het vullen en leeghalen op een uittrekbaar plateau onder de wasmachine en de droger plaatsen.

Met uitsparing in het front

Ook zijn er hoge kasten leverbaar met uitsparingen in het front, waarachter je wasmanden kunt plaatsen.

Schoenenrekken en kratjes

Ideaal de schuingeplaatste draadplateaus. De kast die speciaal bedoeld is voor het opbergen van schoenen heeft vijf plateaus. De variant voor drankkratjes heeft 3 ‘verdiepingen’. Boven de schuingeplaatste plateaus is afhankelijk van de hoogte van de kast nog een aantal gewone legplanken.

Functionele indelingen

Dde kasten onder de wasmachine en de droger kun je zeer functioneel inrichten. Uittrekbare korven met verschillende afvalemmers, waar je afval kunt scheiden, maar je zou de emmers ook kunnen gebruiken voor wasmiddelen en dergelijke. Daarnaast is er de mogelijkheid voor vele handige laden en uittrekbare plateau’s voor wasmanden.