Kies de juiste lades en korven!

Laden en korven

Laden hebben een grote impact op het uiterlijk van je keuken. Daarom zijn onze laden verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen hout of metaal voorzien van glas. Onze metalen Zircon laden zijn voorzien van de modernste techniek en worden geleverd in de kleur Anthracite. Vanzelfsprekend hebben we ook nagedacht over het gebruiksgemak. Daarom zijn onze laden standaard voorzien van een softsluiting-systeem. Omdat de laden volledig uittrekbaar zijn, kun je overal gemakkelijk bij. Mooi en praktisch dus.

Zircon 950

Super trendy ladensysteem, uitgevoerd in de chique donkere kleur Anthracite, met donkere glazen zijdelen aan de zijkanten van de hoge lades. Met trots gebruiken wij de geprezen Grass-ladengeleider techniek. Uiteraard zijn ook de laden-interieurs passend in kleur verkrijgbaar.

Zircon 1400

Wanneer het echt mooi mag zijn. Het Zircon 1400 ladensysteem is eveneens uitgevoerd in de donkere chique kleur en heeft ook donkere glazen zijdelen aan de zijkanten van de hoge lades. Doordat de ‘techniek’ verwerkt zit in de dunne strook van metaal, is er ruimte voor een bijna volledig donkere glazen zijkant bij de hoge laden.

Zircon City

Het Zircon City ladensysteem is identiek aan Zircon 1400, met dit verschil dat het front in plaats van een glazen vulling een houtkleurige vulling heeft. Wat betreft de vulling kun je kiezen uit de kleuren city brown oak, city grey oak en city nature oak.

Wood

Deze massief houten lade is een lust voor het oog. Hij is voorzien van een speciale antislipbodem. Ook deze lade is verkrijgbaar met bijpassende bestekindeling.