Stoere T-knop
Compleet nieuwe houtbeleving
New Dimensions
Old Forest Oak

Classic industrial

Wat een krachtpatser is deze keuken. De fronten uitgevoerd in Black en Old Forest Oak geven je een compleet nieuwe houtbeleving. Een keuken van nu maar ook van alle tijden. De kastenwand is opgebouwd uit dichte kasten in Old Forest Oak en Black, gecombineerd met een open kast in Old Forest Oak met Black legborden. Bij de stoer vormgegeven T-knop als handgreep is ook een beugelgreep met lasnaden leverbaar. Mooi om met elkaar te combineren! Een krachtig accent dat perfect past bij de onverwoestbare uitstraling van deze klasse keuken. Het eiland biedt meer dan voldoende ruimte aan koken, spoelen én het bijschuiven van een kruk of stoelen. De spoelbak, kraan en kookplaat zijn uitgevoerd in zwart om het stoere zwarte werkblad zo min mogelijk te onderbreken. Door ook de achterwand in zwart uit te voeren creëer je niet alleen rust en balans, maar benadruk je ook de krachtige sfeer in deze keuken.

Andere opstelling, andere prijzen

Elke keukenruimte is weer anders. Een keuken ontwerpen is dan ook altijd maatwerk. Toch willen we graag een prijsindicatie kunnen geven. We kozen daarom voor twee keukenopstellingen die we regelmatig tegenkomen, helemaal in de stijl en sfeer van bovenstaande foto. We berekenden de prijs voor de keukenmeubelen, zonder inbouwapparatuur. De prijzen van inbouwapparatuur kunnen namelijk nogal verschillen per merk. Zo heeft een basisset inbouwapparatuur een heel andere prijs dan een A-merk. Kom gerust langs voor een offerte op maat.

Eiland opstelling

De keuken op de bovenste foto zal niet in elke keukenruimte passen. Daarom hebben we een compacter voorbeeld getekend. Deze keuken heeft ook de noviteiten de mooie houtbeleving Split Line in twee kleuren: Black en Old Forest Oak en de stoere T knop. Indicatie verkoopadviesprijs van deze opstelling (zonder inbouwapparatuur):

12.900,-

Hoek opstelling

De keuken op de bovenste foto zal niet in elke keukenruimte passen. Daarom hebben we een compacter voorbeeld getekend. Deze keuken heeft ook de noviteiten de mooie houtbeleving Split Line in twee kleuren: Black en Old Forest Oak en de stoere T knop. Indicatie verkoopadviesprijs van deze opstelling (zonder inbouwapparatuur):

9900,-

Split Oak houtbeleving

Split Oak is de trend in houten keukens. Naast vlakke deuren zijn er ook de Wood Unlimited cassettefronten leverbaar. Alle Split Oak programma’s ook leverbaar in de matgelakte uni-kleuren. In deze opstelling zie je een combinatie van Old Forest Oak en Black.

Front met subtiel smal kader

De achterzijde van het eiland van deze keuken is in Split Line en heeft een front met een subtiel smal kader. Dit programma met smalle kaders rondom laat het Split Line effect in de binnenpanelen erg goed tot zijn recht komen. Leverbaar in 10 verschillende houtkleuren en 18 houtgelakte kleuren.

Extra hoge onderkasten

Extra hoge onderkasten met 16% meer kastinhoud zorgen voor een ergonomische werkhoogte en minder verloren ruimte achter de plint. Er is de mogelijkheid voor extra laden of voor grotere korven. Daarnaast zijn Nederlanders de langste mensen ter wereld en is een ergonomische werkhoogte geen overbodige luxe.

Unieke keuken vol mooie details

T-knop

Met deze stoer vormgegeven knop geef jij jouw keuken een industriële look. Deze knop is voorzien van lasnaden om het robuuste karakter te versterken. Deze industriële knop doet het erg goed op Split Oak fronten. Passend bij de T-knop is er ook een beugelgreep met lasnaden leverbaar.