Pocketdoor
Nature Split Oak als actueel accent
Eilandframe
Wall Solutions
Tafelframe

When business meets luxury

Strakker kan bijna niet! In deze keuken in de sfeervolle kleur ‘Lava’ is nagenoeg alles uit het zicht op te bergen. De pocketdoor schuift als een voorzetwand voor je apparatuur en creëert één grote vlakke wand. De greeploze kasten versterken het gladde effect. Door gebruik te maken van Wall Solutions als achterwand ontstaat er nog meer eenheid en rust. De blikvangers zijn uitgevoerd in Nature Split Oak: de prachtige open horizontale vakkenkast op de achterwand, een open kast in het eiland én het tafelblad hebben dezelfde lichte natuur eikenkleur. Zwart staal voor het eiland- en tafelframe vormen, samen met de zwarte kraan en spoelbak een sterk contrast en een luxe accent aan deze prachtige keuken. Om het ontwerp nog meer kracht bij te zetten is er in deze opstelling gekozen voor een ton-sur-ton vloer. Opvallend onopvallend!

Andere opstelling, andere prijzen

Elke keukenruimte is weer anders. Een keuken ontwerpen is dan ook altijd maatwerk. Toch willen we graag een prijsindicatie kunnen geven. We kozen daarom voor twee keukenopstellingen die we regelmatig tegenkomen, helemaal in de stijl en sfeer van bovenstaande foto. We berekenden de prijs voor de keukenmeubelen, zonder inbouwapparatuur. De prijzen van inbouwapparatuur kunnen namelijk nogal verschillen per merk. Zo heeft een basisset inbouwapparatuur een heel andere prijs dan een A-merk. Kom gerust langs voor een offerte op maat.

Hoek opstelling met eiland

De keuken op de bovenste foto zal niet in elke keukenruimte passen. Daarom hebben we een compacter voorbeeld getekend. Deze keuken heeft ook de noviteiten zoals accentkleur Nature Split Oak gecombineerd in een chique Lava omgeving. Indicatie verkoopadviesprijs van deze opstelling (zonder inbouwapparatuur):

21.200,-

Hoek opstelling

De keuken op de bovenste foto zal niet in elke keukenruimte passen. Daarom hebben we een compacter voorbeeld getekend. Deze keuken heeft ook de noviteiten zoals accentkleur Nature Split Oak gecombineerd in een chique Lava omgeving. Indicatie verkoopadviesprijs van deze opstelling (zonder inbouwapparatuur):

15.400,-

Split Oak

Split Oak is de trend in houten keukens. Dit hoogwaardige kunststof front heeft een zogenaamde synchroonpore, hetgeen betekent dat de print van het houtdecor exact gelijk loopt met de voelbare houtnerf, ook daar waar je zwarte ‘scheuren’ in het hout ziet. Een ‘echte’ houten keuken met alle voordelen van kunststof. Er zijn drie Split Oak varianten.

Lade achter vaatwasserfront

Door hogere onderkasten ontstaat er extra ruimte boven een vaatwasser. Om geen ruimte verloren te laten gaan hebben we achter het doorgaande vaatwasserfront een binnenlade gemonteerd.

Pocket doors

Keukens worden steeds meer meubelstukken en geïntegreerd in of verbonden aan onze woonruimtes. Wil je de apparaten aan het zicht onttrekken, dan plan je onze ‘pocketdoors’ met geheel vernieuwde techniek.

Eiland frames

We hebben en zeer flexibele oplossing gecreëerd voor het realiseren van frames boven een eiland. In combinatie me twee horizontale panelen ontstaat een stabiel zwevend element. Plafondframes zijn niet alleen decoratief, maar geven ook veel extra praktische ruimte. Het is ook mogelijk een afzuigunit in het eilandframe op te nemen.

• Een prachtig zwevend frame voor boven een eiland
• Decoratief en extra praktische ruimte
• Mogelijkheid tot opnemen van afzuigunit in het frame

Wall Solutions

Wall Solutions zijn muurpanelen voorzien van ultrahandige metalen lijsten waaraan je verschillende accessoires kan bevestigen, van handige handdoekhaakjes tot luxe legplanken. Ideaal voor je tablet, kookboeken of folie rollen. En wat te denken van een magnetische messenhouder. Ideaal. En ben je de indeling na een tijdje zat? Dan kan je de wand zeer eenvoudig veranderen.