Wall Solutions
New Dimensions
Twee symmetrische eilanden
Dark Split Oak
Meer opbergruimte door opzetkasten

Industrial warmth

Twee eilanden verbonden door een robuuste houten barplank in Dark Split Oak; deze keuken ademt stoerheid en warmte en nodigt uit om aan te schuiven. De opbergruimte is opvallend groot. Meer kastruimte is gecreëerd door slim gebruik te maken van opzetkasten op de kastenwand. De twee symmetrische eilanden voor koken en spoelen zijn praktisch, stijlvol en vormen het centrale punt van deze bijzondere keuken. De kastenwand is uitgevoerd in warm Dark Split Oak. Een robuuste, industriële uitstraling die perfect combineert met het eenvoudig lichtgrijs van de eilanden. Deze keuken vraagt om een sobere wand- en vloerafwerking en de toevoeging van natuurlijke elementen zoals beton, glas, (natuur)steen en hout. De wandoplossing Wall Solutions is een ideale manier om wandplankjes met accessoires en planten toe te voegen aan je keuken. Hier uitgevoerd in Dark Split Oak om de sfeer en stijl van de kastenwand terug te laten komen.

Andere opstellingen

Elke keukenruimte is weer anders. Een keuken ontwerpen is dan ook altijd maatwerk. Toch willen we graag ook andere opstellingen laten zien, helemaal in de stijl en sfeer van bovenstaande foto.

Eiland opstelling

 

Hoek opstelling

 

Split Oak

Split Oak is de trend in houten keukens. Dit hoogwaardige kunststof front heeft een zogenaamde synchroonpore, hetgeen betekent dat de print van het houtdecor exact gelijk loopt met de voelbare houtnerf, ook daar waar je zwarte ‘scheuren’ in het hout ziet. Een ‘echte’ houten keuken met alle voordelen van kunststof. Er zijn drie Split Oak varianten.

Wall Solutions

Wall Solutions zijn muurpanelen voorzien van ultrahandige metalen lijsten waaraan je verschillende accessoires kan bevestigen, van handige handdoekhaakjes tot luxe legplanken. Ideaal voor je tablet, kookboeken of folie rollen. En wat te denken van een magnetische messenhouder. Ideaal. En ben je de indeling na een tijdje zat? Dan kan je de wand zeer eenvoudig veranderen.

Extra hoge onderkasten

Extra hoge onderkasten met 16% meer kastinhoud zorgen voor een ergonomische werkhoogte en minder verloren ruimte achter de plint. Er is de mogelijkheid voor extra laden of voor grotere korven. Daarnaast zijn Nederlanders de langste mensen ter wereld en is een ergonomische werkhoogte geen overbodige luxe.

Extra hoge kasten voor veel bergruimte

Onze hoge kasten zijn leverbaar tot maar liefst 234 cm (exclusief plint). Maar daar hoeft het voor ons niet te stoppen. Voor hogere ruimtes, zoals hier, laten we hier zien dat je met opzetkasten nóg meer opbergruimte kunt creëren. Ideaal!