Een bijzonder front met geribbeld hout
Speels element
Stijlvolle knop
Easy to Paint kolomwanden
Kaderfront in de kleur Just Grey
Dubbele panelen in twee diktes en kleuren

A touch of Scandinavia

Verfijnd en tot in ieder detail verrassend! Hoe langer je naar deze keuken kijkt, hoe meer de details je gaan opvallen. Het ontwerp is stijlvol en slank uitgevoerd in just grey; een zachte lichtgrijze kleur. De speelse elementen in contrasterend New Forest Oak geven deze keuken finesse en stijl. Waan je in het licht en de warmte van Scandinavië. De dichte bovenkasten zijn voorzien van een bijzonder detail; geribbeld hout. Het slank uitgevoerde eiland nodigt uit om gezellig aan te schuiven; de dubbele panelen in twee diktes en verschillende kleuren zorgen voor een onopvallend maar kenmerkend detail. De onderkasten zijn afgewerkt met de nieuwe handige T-knop handgreep; matzwart en perfect matchend bij de lichtgrijze fronten. De wandkasten zijn geplaatst tussen kolomwanden; dat geeft deze keuken zijn eigen verfijnde sfeer!

Andere opstelling, andere prijzen

Elke keukenruimte is weer anders. Een keuken ontwerpen is dan ook altijd maatwerk. Toch willen we graag een prijsindicatie kunnen geven. We kozen daarom voor twee keukenopstellingen die we regelmatig tegenkomen, helemaal in de stijl en sfeer van bovenstaande foto. We berekenden de prijs voor de keukenmeubelen, zonder inbouwapparatuur. De prijzen van inbouwapparatuur kunnen namelijk nogal verschillen per merk. Zo heeft een basisset inbouwapparatuur een heel andere prijs dan een A-merk. Kom gerust langs voor een offerte op maat.

Rechte opstelling

Indicatie verkoopadviesprijs van deze opstelling (zonder inbouwapparatuur):

5490,-

Eiland opstelling

Indicatie verkoopadviesprijs van deze opstelling (zonder inbouwapparatuur):

12.400,-

Nostalgie van deze tijd

In deze keuken is een nieuwe tijdloze variant op de klassieke cassettedeur geplaatst. We hebben een traditioneel front opnieuw uitgevonden. De strakke randen van het smalle kader gecombineerd met afschuiningen van het binnenpaneel zorgen voor een actueel en tijdloos karakter.

Dubbele panelen

Bijzonder detail in deze keuken is het gebruik van ‘dubbele panelen’ in twee verschillende diktes in de open ruimte aan de achterzijde van het eiland. De panelen harmoniëren met de hangkasten in de kleur New Forest Oak.

Easy to Paint kolomwanden

In deze keuken is gebruik gemaakt van Easy To Paint kolomwanden. Een snelle en gemakkelijke oplossing om scheidingswanden in de keuken te maken. Precies op maat geleverd en voorzien van een grondlak , zodat de kolomwand direct overschilderbaar in elke gewenste kleur. De kolomwanden zijn in alle breedtematen tussen 5 en 30 cm leverbaar en geschikt voor alle onderkasten en hoge kasten.

Mooie grepen maken de sfeer van je keuken helemaal af

Ook een klassieker: een variatie op de ‘chemin de fer’ knop. Nu uitgevoerd in matzwart en met een iets strakkere lijn. Een perfecte combinatie met de tijdloze kaderdeuren die in deze keuken in de kleur Just Grey is uitgevoerd.