Real Wood Nature
Kasten met glasdeuren met roeden
Korvenkasten met glasfronten
Easy to paint kolomwanden

Perfecte mix

Deze opstelling met moderne en nostalgische elementen heeft houtlook fronten uit ons Real Wood Nature programma. Een kunststof front met een echte houten uitstraling. Er is gebruik gemaakt van 7,5 cm brede Easy to paint kolomwanden voor onderkasten en hoge kasten. Hierdoor komt het centraal geplaatste zwarte fornuis goed tot zijn recht. De glasfronten voor de korven zijn nieuw en modern, terwijl de glasdeuren met roeden een nostalgisch tintje aan de keuken geven. De uitgekiende mix van zwarte staafgrepen en knoppen enerzijds en push to open fronten anderzijds maken deze keuken een doordachte opstelling.

Andere opstelling, andere prijzen

Elke keukenruimte is weer anders. Een keuken ontwerpen is dan ook altijd maatwerk. Toch willen we graag een prijsindicatie kunnen geven. We kozen daarom voor drie keukenopstellingen die we regelmatig tegenkomen, helemaal in de stijl en sfeer van bovenstaande foto. We berekenden de prijs voor de keukenmeubelen, zonder inbouwapparatuur. De prijzen van inbouwapparatuur kunnen namelijk nogal verschillen per merk. Zo heeft een basisset inbouwapparatuur een heel andere prijs dan een A-merk. Kom gerust langs voor een offerte op maat.

Rechte opstelling

Indicatie verkoopadviesprijs van deze opstelling (zonder inbouwapparatuur):

3117,-

Rechte opstelling + hoge kasten

Indicatie verkoopadviesprijs van deze opstelling (zonder inbouwapparatuur):

3782,-

Eiland opstelling

Indicatie verkoopadviesprijs van deze opstelling (zonder inbouwapparatuur):

5576,-

Korvenkasten met glasfronten

Een spannend contrast met het hootlook front zijn de korvenkasten met glasfronten. Hier uitgevoerd met Chimney glas (rookglas), maar kan ook uitgevoerd worden in Chrystal glass, Diffuse glass, of Factory glass.