Vertikaal greeploos
Extra hoge hangkasten
Extra hoge hangkasten
Frontkleur: Daylight Grey
Wall Solutions achterwand
XGY profiel aan fronten in Black
Vormwanden in verstek

Greeploos

Mooie rechte keukenopstelling in de kleur Daylight Grey. Deze greeploze keuken heeft zwarte greeplijsten, die mooi contrasteren bij het lichte front. De Wall Solutions achterwand biedt een flexibele indeling voor legplanken en andere handige accessoires, zoals een houder voor je tablet of kookboek, een messenblok, keukenrolhouder, opbergboxen, wijnglazenhouder etc. Alles in een luxe zwartmetalen uitvoering.

Andere opstelling, andere prijzen

Elke keukenruimte is weer anders. Een keuken ontwerpen is dan ook altijd maatwerk. Toch willen we graag een prijsindicatie kunnen geven. We kozen daarom voor drie keukenopstellingen die we regelmatig tegenkomen, helemaal in de stijl en sfeer van bovenstaande foto. We berekenden de prijs voor de keukenmeubelen, zonder inbouwapparatuur. De prijzen van inbouwapparatuur kunnen namelijk nogal verschillen per merk. Zo heeft een basisset inbouwapparatuur een heel andere prijs dan een A-merk. Kom gerust langs voor een offerte op maat.

Rechte opstelling

Indicatie verkoopadviesprijs van deze opstelling (zonder inbouwapparatuur):

4590,-

Rechte opstelling + hoge kasten

Indicatie verkoopadviesprijs van deze opstelling (zonder inbouwapparatuur):

5190,-

Hoekopstelling

Indicatie verkoopadviesprijs van deze opstelling (zonder inbouwapparatuur):

5090,-

Voordelen New Dimensions:
• 16% meer ruimte in je kasten en minder verspilde ruimte achter de plint
• Mogelijkheid voor extra laden of voor grotere korven
• Ergonomische werkhoogte: Nederlanders zijn immers de langste mensen ter wereld
• De vraag naar dunne werkbladen neemt nog steeds toe, en dat vraagt om hogere onderkasten

Wall Solutions achterwand

Wall Solutions zijn muurpanelen voorzien van ultrahandige metalen lijsten waaraan je onder andere schappen van rookglas, zwart- metalen schappen en schappen in verschillende kastkleuren kunt bevestigen. Ideaal voor je tablet, kookboeken, foliehouder of messenset. En ben je de indeling na een tijdje zat? Dan kan je de wand zeer eenvoudig veranderen!

Wall Solutions is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kies je voor een andere kleur, dan kan je hele keuken een totaal andere uitstraling. krijgen. Kijk maar eens naar de foto hierboven. Door de Wall Solutions met houtlook te veranderen door een Wall Solutions in dezelfde kleur als de keuken ontstaat er een geheel andere sfeer.