Burned wood in de kleur Coal Black
Nieuwe gietijzeren greep
Wijnbewaarkast

Burned wood

En wat vind je van de zwarte burned wood keuken? Het populaire gefineerde programma heeft een extra bewerking ondergaan waardoor het de beleving geeft van geschroeid hout. Doet het je niet ook denken aan lavasteen en houtskool? De gietijzeren grepen maken deze keuken opvallend en toch ingetogen. De complete opstelling bestaat uit een eiland met bargedeelte voor twee personen en wandopstelling met twee hoge kasten. Het kookgedeelte en het spoelgedeelte zijn ten opzichte van elkaar uitgelijnd. Aan de kamerzijde van het eiland bevindt zich een wijnbewaarkast.

Andere opstelling, andere prijzen

Elke keukenruimte is weer anders. Een keuken ontwerpen is dan ook altijd maatwerk. Toch willen we graag een prijsindicatie kunnen geven. We kozen daarom voor drie keukenopstellingen die we regelmatig tegenkomen, helemaal in de stijl en sfeer van bovenstaande foto. We berekenden de prijs voor de keukenmeubelen, zonder inbouwapparatuur. De prijzen van inbouwapparatuur kunnen namelijk nogal verschillen per merk. Zo heeft een basisset inbouwapparatuur een heel andere prijs dan een A-merk. Kom gerust langs voor een offerte op maat.

Rechte opstelling

Indicatie verkoopadviesprijs van deze opstelling (zonder inbouwapparatuur):

4200,-

Rechte opstelling + hoge kasten

Indicatie verkoopadviesprijs van deze opstelling (zonder inbouwapparatuur):

5800,-

Eiland opstelling

Indicatie verkoopadviesprijs van deze opstelling (zonder inbouwapparatuur):

8100,-

Burned Wood

Het populaire gefineerde programma heeft een extra bewerking ondergaan, waardoor het de beleving geeft van verbrand hout en doet denken aan lavasteen en houtskool.

De foto laat het programma Burned Wood Black in de uitvoering Zero zien, zonder profileringen. Het is echter ook mogelijk om het front uit te voeren met verticale profileringen. We kennen de volgende varianten:

– Uno; één verticale groef in het midden
– R20/Twenty; met verticale groeven met 20 cm tussenruimte
– R15/Fifteen; met verticale groeven met 15 cm tussenruimte
– R10/Ten; met verticale groeven met 10 cm tussenruimte
– R5/Five; met verticale groeven met 5 cm tussenruimte

Bijpassende kastkleuren

We hebben meer dan twintig verschillende kastkleuren waar de kasten aan de binnen- en buitenzijde in kleur zijn. Het karakter van de Burned Wood fronten en de ‘houtskoollijnen’ passen zeer goed bij een corpus in de kleur Lava. Zwart en Carbon zijn ook goede mogelijkheden.

Wijnbewaarkast

Leg je complete voorraad wijn binnen handbereik in de onze mooie wijnbewaarkasten. Leverbaar met verschillende soorten glas, met houten draagplateaus en binnenverlichting.