Wall solutions
Mooie robuuste grepen
Split Oak decor

Stoer en chique: hout en staal

Wie zegt dat stoer niet chique kan zijn, heeft deze keuken nog niet gezien. De uitstraling van warm hout gecombineerd met de look van koel zwart staal. De hoge kasten zijn uitgevoerd met een strakke, robuuste greep die past bij de belijning van deze keuken. De zwarte Wall Solutions achterwand biedt ruimte aan planken waarop je accessoires of serviesgoed een plek kunt geven. Het nieuwe Split Oak decor van de keuken straalt warmte en luxe uit en combineert prachtig met het zwarte koele staal. Ga voor klasse, kies voor naturel met een stoere knipoog.

Combineer met accessoires in glas of staal om het koele te benadrukken. Of leg het accent op warmte met accessoires van hout, riet, wol of bamboe. Koel en warm, staal en hout, stoer en chique: een gedurfde maar absoluut smaakvolle combinatie!

Andere opstelling, andere prijzen

Elke keukenruimte is weer anders. Een keuken ontwerpen is dan ook altijd maatwerk. Toch willen we graag een prijsindicatie kunnen geven. We kozen daarom voor drie keukenopstellingen die we regelmatig tegenkomen, helemaal in de stijl en sfeer van bovenstaande foto. We berekenden de prijs voor de keukenmeubelen, zonder inbouwapparatuur. De prijzen van inbouwapparatuur kunnen namelijk nogal verschillen per merk. Zo heeft een basisset inbouwapparatuur een heel andere prijs dan een A-merk. Kom gerust langs voor een offerte op maat.

Rechte opstelling

Indicatie verkoopadviesprijs van deze opstelling (zonder inbouwapparatuur):

3190,-

Rechte opstelling + hoge kasten

Indicatie verkoopadviesprijs van deze opstelling (zonder inbouwapparatuur):

4290,-

Eiland opstelling

Indicatie verkoopadviesprijs van deze opstelling (zonder inbouwapparatuur):

7490,-

Voordelen New Dimensions:
• 16% meer ruimte in je kasten en minder verspilde ruimte achter de plint
• Mogelijkheid voor extra laden of voor grotere korven
• Ergonomische werkhoogte: Nederlanders zijn immers de langste mensen ter wereld
• De vraag naar dunne werkbladen neemt nog steeds toe, en dat vraagt om hogere onderkasten

Wall Solutions achterwand

Wall Solutions zijn muurpanelen voorzien van ultrahandige metalen lijsten waaraan je onder andere schappen van rookglas, zwart- metalen schappen en schappen in verschillende kastkleuren kunt bevestigen. Ideaal voor je tablet, kookboeken, foliehouder of messenset. En ben je de indeling na een tijdje zat? Dan kan je de wand zeer eenvoudig veranderen!