Cubes met inbouwapparatuur
Wall Solutions achterwand
Verlichting boven het eiland
New Dimensions
Verticaal greeploos
Softlak finishing

Mooi in eenvoud

Hou je van strak, stijlvol en praktisch? Deze keuken doet het voor je. De greeploze kasten en de softlak finish geven de keuken een eigentijdse luxe uitstraling met een superstrakke afwerking. Het greeploze design zie je zowel verticaal als horizontaal terug; een spannend lijnenspel dat mooi op elkaar aansluit.

De New Dimensions kasten hebben extra veel inhoud (want een minder hoge plint) en bieden je daardoor alle ruimte om je keukenspullen in op te bergen. En dan de Cubes met inbouwapparatuur: niet alleen schitterend qua vormgeving maar ook super handig in gebruik. Voor de achterwand wordt gebruik gemaakt van Wall Solutions; een prachtige strakke afwerking waarop de Cubes met inbouwapparatuur helemaal tot hun recht komen.

Andere opstelling, andere prijzen

Elke keukenruimte is weer anders. Een keuken ontwerpen is dan ook altijd maatwerk. Toch willen we graag een prijsindicatie kunnen geven. We kozen daarom voor drie keukenopstellingen die we regelmatig tegenkomen, helemaal in de stijl en sfeer van bovenstaande foto. We berekenden de prijs voor de keukenmeubelen, zonder inbouwapparatuur. De prijzen van inbouwapparatuur kunnen namelijk nogal verschillen per merk. Zo heeft een basisset inbouwapparatuur een heel andere prijs dan een A-merk. Kom gerust langs voor een offerte op maat.

Rechte opstelling

Indicatie verkoopadviesprijs van deze opstelling (zonder inbouwapparatuur):

4713,-

Rechte opstelling + hoge kasten

Indicatie verkoopadviesprijs van deze opstelling (zonder inbouwapparatuur):

5795,-

Eiland opstelling

Indicatie verkoopadviesprijs van deze opstelling (zonder inbouwapparatuur):

9941,-

Voordelen New Dimensions:
• 16% meer ruimte in je kasten en minder verspilde ruimte achter de plint
• Mogelijkheid voor extra laden of voor grotere korven
• Ergonomische werkhoogte: Nederlanders zijn immers de langste mensen ter wereld
• De vraag naar dunne werkbladen neemt nog steeds toe, en dat vraagt om hogere onderkasten

Wall Solutions achterwand

Wall Solutions zijn muurpanelen voorzien van ultrahandige metalen lijsten waaraan je onder andere schappen van rookglas, zwart- metalen schappen en schappen in verschillende kastkleuren kunt bevestigen. Ideaal voor je tablet, kookboeken, foliehouder of  messenset. En ben je de indeling na een tijdje zat? Dan kan je de wand zeer eenvoudig veranderen!

Softlack finishing

Softlack finishing met anti-vingerprint eigenschappen, waardoor het makkelijk schoon te maken is. Ideaal!

Verticaal greeploos

Wij hebben vele mogelijkheden in greeploos. Dat geldt ook voor onze hoge kasten, die we voorzien van verticale profielen die grotendeels achter de fronten verdwijnen. Hier in een stijlvolle Black uitvoering.