Hout zoals jij het wilt
Strakke designknop
New Dimensions
Stack-up frames

Raw design

Deze keuken dankt zijn pure, robuuste uitstraling aan zijn front; Raw. Hier uitgevoerd in de populaire kleur black, in een gelakte uitvoering. Het stoere uiterlijk wordt versterkt door zwarte details, zoals de zwarte kraan en zwarte designknoppen.

Het ‘zwevend’ blad met afschuining aan de onderzijde in de kleur eiken white wash geeft extra ruimte om even aan te schuiven. Gezellig als iemand aan het koken is! Bijpassende wandplanken geven ruimte voor accessoires die gezien mogen worden. Ook leuk: de industrial style stack-up frames onder het raam. Prachtig!

Strakke designknop

Deze keuken heeft strakke zwarte designknoppen met een oppervlakte met structuur voor extra grip.

Strakke afwerking

In een kastenwand worden vaak een oven, magnetron of koffiemachine ingebouwd. Niet elke keukenzaak kan dit mooi verwerken en kiezen er dan voor een passtuk boven of onder het inbouwapparaat te plaatsen. Dat geeft extra lijnen in je keuken.

Wil jij dat ook liever niet? Wij hebben XTend-kasten voor inbouwapparatuur, met exact passende deuren zonder pasblenden. Dat geeft een strak design, dat vooral bij strakke keukens erg mooi is.

Stack-up frames

Een stoer item in deze keuken zijn de Stack-up frames. Hier prachtig geplaatst onder de ramen, maar kan ook uitstekend een verbinding zijn tussen keuken en woonkamer. Toon je favoriete accessoires en (kook)boeken. Extra bergruimte en een échte sfeermaker.

Ledverlichting

Je kent ongetwijfeld de voordelen van ledlampen. Ze zijn energiezuinig en hebben een lange levensduur. Het grootste voordeel van Ledverlichting is dat wij het eenvoudig en op vele manieren in jouw keuken kunnen integreren, inclusief de stijlvolle donkerkleurige armaturen.

Een ander groot pluspunt van onze Emotion ledverlichting is dat je zelf de sterkte en de kleur van het licht kunt bepalen. Via een normale schakelaar of dimmer, maar ook via een touch-schakelaar, een afstandsbediening of zelfs via wifi met gebruik van een app.

Uniek! Hout zoals jij het wilt

Wood Unlimited is ons unieke houten programma waarmee je in eenvoudige stappen je eigen houten keuken samenstelt. Kies voor nauwelijks zichtbare noesten of ga voor stoer noest-rijk! En de kleur? Ook daarin krijg je alle keuze. Wood Unlimited is er in alle beitskleuren en alle uni-gelakte kleuren.