Trendkleur groen
Ook het werkblad kan in groen

Groen is terug van weggeweest

Groen als keukenkleur is weer helemaal terug van weggeweest! Van diep donkergroen tot een zachte lichtgroene tint; met de kleur van de natuur maak je een prachtig statement in je keuken. En wist je dat groen zich prachtig laat combineren met materialen zoals hout, natuursteen en glas?

Werkblad in groen

Met een werkblad in dezelfde kleur als de rest van je keuken maak je een écht kleurstatement. In deze combinatie kozen we voor Velvet Green. Een kleur die zich goed laat combineren met lichte houtkleuren. Naast zwart past ook goud, koper of messingkleur prachtig bij deze keuken.

Simplicity meets colourful

Durf kleur te bekennen met deze prachtige luxe keuken uitgevoerd in Fenix Green gecombineerd met Sherwood Black. Fenix heeft dankzij het gebruik van innovatieve nanotechnieken unieke eigenschappen. Het materiaal is anti-fingerprint, heeft een supermatte afwerking, voelt zijdezacht aan en is zeer gemakkelijk te onderhouden. Combineer Fenix met het nauwelijks van echt hout te onderscheiden Sherwood Black en je creëert de onweerstaanbare uitstraling van klasse.

Perfecte combinatie

Groen kan goed gecombineerd worden met andere kleuren. Wil je niet je hele keuken in groen? Kies dan voor accenten. Hier werd gekozen voor een groen eiland, met een donkere kastenwand. Daarnaast kreeg het eiland nog een deel in een warme houtkleur, waar je gezellig even kan zitten.

Nog meer keukens met groen